Sörösládamászás

A Sörösládamászásról – “Mindig magasabbra…”

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Dobogó Egyesület szolgáltatását, mellyel még színesebbé, érdekesebbé, látványosabbá teheti rendezvényét. Az Ön dolga egyszerű, hisz a megrendelés után mindent mi intézünk. A szállítást, az összeszerelést, üzemeltetést, a biztonsági szabályok betartatását saját embereink végzik.

Ládamászás:

A mászásról: A gyerek fejlődésének egyik jelentős szakasza, mikor mászni tanul. Ebből az elemi igényből nőtte ki magát a világ egyik legextrémebb sportjának tartott “mászás”. Ez olyan egyedülálló terület, amely koncentrációt, bátorságot, fizikai erőnlétet, ügyességet, speciális eszközöket és ezek kezelését, valamint a mászás környezetének ismeretét igényli.

Mi is az a ládamászás? A ládamászás lényege, hogy sörösládákból a játékos tornyot épít, ami lehet akár 8 méteres is. Mindezt nehezíti, hogy közben a felső rekesz tetején áll. A játékost a játékvezető kötéllel folyamatosan biztosítja, és segíti.

Áraink:

• Természetes tartószerkezettel (kialakítás: helyi adottságoktól függően, pl. két fa közé, amely statikailag elbírja a játékot) 100.000 Ft / alkalom (bruttó)
  • Helyszín előzetes felmérése Bonyhád 20 km-es körzetében 5000 Ft, azon kívül kilométerenként plusz 80 Ft/km

Az árak tartalmazzák a tartószerkezet össze- és szétszerelését, a tartozékok használatát, a komplett felszerelést, a biztosítási eszközöket. (Kezelőszemélyzet 3-4 fő, üzemelési idő 10 óra / nap)

Hová ajánljuk? Rendezvényekre, céges bulikra, csapatépítő tréningekre, strandokra, egyszóval mindenhova, ahol van rá igény és lehetőség.

Péter Anna
Sörösládamászás-Bonyhád